Vind je ideale baan binnen de Overheid

  1. 11717

Zoek direct vacatures


Bekijk 281 vacatures

Werken bij een Overheid

De overheid is een unieke werkgever met een belangrijke maatschappelijke taak. Of je nu bij een gemeente, de rijksoverheid of een andere overheidsinstantie werkt: met jouw kennis en kunde heb jij een directe impact op de maatschappij om je heen.

Bij de overheid liggen er tal van veranderopgaven:  Denk aan de invoering van de Omgevingswet, de transities in het sociale domein, digitalisering, de energietransitie, de gevolgen van de participatiemaatschappij, flexwerken en meer. Uitgangspunt blijft daarbij een overheid die burgers op één zet en die betrouwbaar en rechtvaardig is. Bij de overheid sta jij dus midden in de maatschappij!

Matchpartner kan jou helpen bij het vinden van werk bij de Overheid. Wij beschikken over  vacatures bij de gemeente, maar ook vacatures binnen de brede (rijks)overheid. Dit doen we op ZZP, detacherings en vaste basis, afhankelijk van jouw wensen. Benieuwd naar jouw volgende opdracht binnen de overheid? Kijk bij onze vacatures of neem contact met ons op.

Vakgebieden binnen Gemeente

Sociale zekerheid

Bekijk 118 vacatures

Ruimtelijke ordening

Bekijk 67 vacatures

Infra/ openbare ruimte

Bekijk 14 vacatures

Bouw- en woningtoezicht

Bekijk 7 vacatures

Recht/ juridisch

Bekijk 35 vacatures

Persoonlijk maatwerk

Matchpartner zet zich in voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame match, die past bij jouw loopbaan. We willen daarom niet alleen je cv, maar ook jou als professional leren kennen. Zo zorgen we voor een persoonlijke, professionele aanpak op maat.

Nieuwste vacatures

Wijkcoach Toeslagen
Het betreft een gemeente in de regio Rotterdam.
Rotterdam
Coördinator WMO
Check nu deze vacature!
Deurne
Afdelingshoofd Sociaal Domein
Zin om een cruciale rol te vervullen in het creëren van een samenleving waarin iedereen de kans krijgt om te groeien? Dit is jouw kans om jouw leiderschap te tonen!
Breda
Teammanager Beleid Sociaal Domein
Check nu deze leuke vacature!
Waalwijk
Consulent Werk en Inkomen
Ben jij de Consulent Werk en Inkomen die wij zoeken? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
Bekijk alle Gemeente vacatures

Zo gaan we voor jou aan de slag

Toe aan een nieuwe stap, of op zoek naar dat ene mooie project? Wat je wens ook is, bij Matchpartner zetten we met plezier onze kennis, ervaring en  grote netwerk aan opdrachtgevers in om je te helpen met de juiste match!

Waarom werken via Matchpartner?

Jij staat centraal

 

Een groot, divers netwerk

 

Wij denken met jou mee

 

Consultants met vakkennis

 

Een persoonlijke aanpak

 

Eén vast aanspreekpunt

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het vinden van de juiste vacature? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Michael, een van onze consultants Gemeente.

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie