Planner bij een Medisch Adviesbureau
Verwijderen
Opslaan
Solliciteer op deze functie
Vacature header

Planner bij een Medisch Adviesbureau

Zorg & Welzijn
Utrecht

Wat vragen wij?

  • Planningsvaardigheden
  • Stressbestendig
  • Snel kunnen schakelen

Wat bieden wij?

  • Uitdagende functie
  • Professionele ontwikkeling
  • Gezellig team

Waarom Matchpartner?

  • 20 jaar ervaring
  • Breed netwerk
  • Focus op jou!
Terug naar overzicht
Vacature delen

Functie omschrijving Planner bij een Medisch Adviesbureau

Voor onze opdrachtgever in de zorg met 70 vestigingen zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren en enthousiaste Planner. Het is jouw verantwoordelijkheid als Planner om ervoor te zorgen dat de planning van zorgdiensten en de inzet van zorgprofessionals vlekkeloos verloopt, zodat onze cliënten tijdig en adequaat geholpen worden. Je werkt nauw samen met verschillende zorgprofessionals en andere belanghebbenden om de best mogelijke zorg mogelijk te maken.

Je belangrijkste taken als Planner bestaan uit het organiseren van de korte- en langetermijnplanning voor huisbezoeken, spreekuren en andere afspraken op alle 70 locaties verspreid door het hele land. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het efficiënt plannen van verpleegkundigen, artsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners op basis van hun specialisme en beschikbaarheid. Je zorgt er daarnaast voor dat de benodigde middelen zoals medische apparatuur en faciliteiten beschikbaar zijn.

Je fungeert als het centrale aanspreekpunt voor alle zorgprofessionals en bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van het planningsproces om efficiëntie te maximaliseren en wachttijden te minimaliseren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het snel en effectief inspelen op last-minute wijzigingen in de planning.

Als Planner ben je van onschatbare waarde voor het team en voor onze cliënten. Jouw toewijding en ervaring zorgen ervoor dat de zorgprofessionals zonder problemen hun werk kunnen doen en de cliënten van onze opdrachtgever de best mogelijke zorg krijgen.

Functie eisen Planner bij een Medisch Adviesbureau

We zijn op zoek naar iemand met uitstekende planning skills, iemand die het leuk vind om in een dynamische omgeving te werken. Het is belangrijk dat je leergierig en nauwkeurig bent, en dat je over een sterk probleemoplossend vermogen beschikt. Stressvolle situaties schrikken je niet af, maar motiveren je juist om snel prioriteiten te stellen en actie te ondernemen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, dien je minimaal een MBO 4 diploma te hebben en ten minste 32 uur per week beschikbaar te zijn.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is dé sociaal medisch adviseur voor zorgaanvragen voor hulpbehoevenden. Het doel is om cliënten zelfredzaam te maken zodat zij beter kunnen functioneren in de maatschappij. Ze streven naar het adviseren van de best passende zorg voor de juiste cliënt. Zij staan voor aandacht voor het individu en een respectvolle benadering. Het bedrijf is opzoek naar mensgerichte, eerlijke, respectvolle, toegankelijke, professionele en leergierige medewerkers om het team te versterken.

Het team waar jij in terecht komt is op de hoogte van elkaars werk, denkt met elkaar mee en is altijd op zoek naar verbetering van de processen.

Over Matchpartner

Matchpartner is ruim 20 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van specialistische zorgfuncties. We kennen onze opdrachtgevers goed en gaan samen met jou op zoek naar de match die past bij jou. Of je nu gespecialiseerd bent binnen de psychische zorg, ouderenzorg of een andere vorm van zorg: met ons brede netwerk en opgebouwde vakkennis helpen we jouw bij het vinden van je ideale baan. Bij ons sta jíj centraal. Met jouw vaste contactpersoon van Matchpartner kun je sparren wanneer jou dat uitkomt. We komen onze beloftes en afspraken na, geven je tijdig feedback en staan klaar voor je wanneer jij daar behoefte aan hebt. Zo werken we samen aan jouw loopbaan.

Arbeidsvoorwaarden Planner bij een Medisch Adviesbureau

Ben jij klaar voor een uitdagende rol in een vooruitstrevende organisatie? Wij bieden jou een dynamische functie waarbij je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris van €3000,- per maand en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.
En daar blijft het niet bij! Je komt ook nog eens terecht in een gezellig team van drie gemotiveerde planners. Samen zorgen jullie ervoor dat het werk vlot verloopt en dat jullie de gestelde doelen bereiken.

Wat vinden je collega's?

Meer weten over deze vacature?

Kessie Strik

Zorg
(06) 4206 4107
Bel mij terug

Gerelateerde vacatures

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie