Assistent Manager Complexe Zorg
Verwijderen
Opslaan
Solliciteer op deze functie
Vacature header

Assistent Manager Complexe Zorg

Zorg & Welzijn
Rotterdam

Wat vragen wij?

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende binnen de zorg
  • Initiatiefrijk, samenwerkingsgericht, communicatief vaardig

Wat bieden wij?

  • Uitdagende baan, middenin de levendige stad Rotterdam
  • Arbeidsovereenkomst met uitzicht op vast dienstverband
  • De mogelijkheid verdere stappen te maken

Waarom Matchpartner?

  • Ruim twintig jaar ervaring binnen de werving en selectie
  • Een breed netwerk met zowel werkgevers als werknemers
  • Wij bemiddelen, maar adviseren ook
Terug naar overzicht
Vacature delen

Functie omschrijving Assistent Manager Complexe Zorg

Ben je ervaren in complexe zorg (Lvb+, GGZ, WLZ), heb je coördinerende ervaring, je bent bekend met KKFZ en forensische scherpte, ben je ondernemend en staat collegialiteit bij jou voorop?

Dan zou deze rol van Assistent Manager goed kunnen passen. Voor een gespecialiseerde, cros-culturele zorginstelling in Rotterdam zijn wij op zoek naar een gedreven collega.

Deze positie biedt tal van ontwikkel- en groeimogelijkheden, waarbij je jouw leiderschapskwaliteiten volledig kunt benutten.

Jouw rol en verantwoordelijkheden:

  • In een ondersteunende rol de directeur zorg in alle werkzaamheden ondersteunen: werkprocessen, instroom -en uitstroom cliënten, werving cliënten, KPI’s, incidenten, financiële onderbouwing, kwaliteit, audits, samenwerking ketenpartners
  • Zorgen voor continuïteit bij afwezigheid van de directeur zorg
  • Aanspreekpunt voor de begeleiders, ketenpartners
  • Gevraagd en ongevraagd advies geven als het beter kan


Je speelt een cruciale rol in het inspireren, coachen en motiveren van de teams, waardoor zij zich gewaardeerd en ondersteund voelen. Recidive verminderen, veiligheid staat altijd voorop. Jouw oog voor detail en effectieve feedback zorgen voor een hechte en veilige werkomgeving.

Je bent zowel op de werkvloer als op woonlocaties actief, gericht op zowel het team als de cliënten. Waar nodig neem jij volgens de protocollen het heft in handen en handel je zelf om het zorg inhoudelijk primair proces adequaat toe te passen. Bij afwezigheid van de directeur zorg neem jij de leiding.

Functie eisen Assistent Manager Complexe Zorg

We zoeken iemand die niet alleen de nodige ervaring heeft, maar ook talent heeft voor zowel ondersteunend werken als teammanagement. Je bent een natuurlijke leider die zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneert. Verder heb je:

  • Aantoonbare ervaring als in een coördinerende rol, maar bent bereid jouw talenten in te zetten in een ondersteunende rol
  • De wens om te groeien in je rol
  • Ervaring met processen binnen de complexe zorg (Lvb+, GGZ, WLZ, jeugdzorg, forensisch)
  • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau.
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Bedrijfsprofiel

Het betreft een organisatie gespecialiseerd in het ambulant begeleiden en behandelen van (jong)volwassenen met complexe zorg (forensisch, WLZ, WMO). Er werken meer dan 20 medewerkers en er zijn 45 tijdelijke woonlocaties in de stad Rotterdam.

Bedrijfscultuur

De organisatie is opgezet door ervaren zorgprofessionals met een eigen visie op effectieve maatschappelijke hulp, minder gericht op regels en meer op bejegening, mensenkennis en betrokkenheid.

Dit maakt dat het voor de juiste persoon een uiterst plezierige werkomgeving is, waar je wordt benaderd vanuit je professionaliteit en de ruimte krijgt om je vak op je eigen manier uit te voeren.

In "het Rotterdamse" wonen (jong)volwassenen met uiteenlopende culturele achtergronden. Die diversiteit zie je ook binnen deze organisatie hetgeen, zorgt voor een veel grotere effectiviteit van de dienstverlening.

Je zult deel uitmaken van een enthousiast team van betrokken professionals, bij wie zelfstandigheid, ervaring en het zaken snel eigen kunnen maken hoog in het vaandel staan

Arbeidsvoorwaarden Assistent Manager Complexe Zorg

Deze functie biedt jou een direct dienstverband bij onze opdrachtgever. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Salaris fulltime tussen €3800,- en €5512,- euro op basis van aantal jaren ervaring en opleiding.

Wat vinden je collega's?

Meer weten over deze vacature?

Maarten de Haan

Zorg
(06) 1130 8437
Bel mij terug

Gerelateerde vacatures

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie