Ambulant Begeleider Crisisopvang
Verwijderen
Opslaan
Solliciteer op deze functie
Vacature header

Ambulant Begeleider Crisisopvang

Zorg & Welzijn
Leiden

Wat vragen wij?

  • Oplossingsgericht
  • Geduldig
  • Empathisch
  • Ontwikkelgericht

Wat bieden wij?

  • Zelfstandige functie
  • Enthousiaste collega's
  • Een betrokken team
  • Boeiende werkomgeving

Waarom Matchpartner?

  • 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Snel duidelijkheid
  • Breed netwerk in de zorg
Terug naar overzicht
Vacature delen

Functie omschrijving Ambulant Begeleider Crisisopvang

Wij zoeken een Ambulant Begeleider Crisisopvang met een passie voor het bieden van opvang en begeleiding aan dak- en thuislozen. Jij weet als geen ander om te gaan met een complexe doelgroep en met die ervaring help jij dak- en thuislozen met hun nieuwe start in de maatschappij. Jij neemt het voortouw en zet jouw kennis in waar nodig. In deze functie kijk je met name naar de individuele doelstellingen per client maar houd je ook de groepsdynamiek in de gaten.

Ben jij van nature energiek en houd je van afwisseling in je werk? Ben je graag op locatie maar net zo lief op pad? Dan past de functie van Ambulant Begeleider Crisisopvang vast goed bij jou.

Je bent in deze functie veel onderweg met clienten naar afspraken en dat maakt je werk afwisselend. Je werkt op de crisisopvang waarbij de doelstelling is doorstromen naar een permanente woonlocatie en die uitdaging ga jij graag aan!

Belangrijk is dat je een relevante MBO opleiding succesvol hebt afgerond en dat je aantoonbare werkervaring hebt met een complexe, kwetsbare doelgroep. Als coach werk je graag via een methodiek en ben je al blij met kleine stappen die er met een client worden gezet. Want kleine stappen hebben uiteindelijk vaak een groot effect.

Kom jij een keer koffiedrinken zodat ik je meer kan vertellen over de functie en organisatie?

Functie eisen Ambulant Begeleider Crisisopvang

Je brengt veel werkervaring mee want hier is het van belang dat je goed kunt inspelen op verschillende situaties. Je maakt makkelijk contact met cliënten, laat de mensen in hun waarde maar probeert ze ook mee te laten bewegen. Je bent nieuwsgierig van aard, assertief en je deinst niet terug voor werken met een complexe doelgroep.

Als Ambulant Begeleider Crisisopvang heb je een nuchtere kijk op het leven, je gebruikt humor in je werk en je hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting van Maatschappelijk werk of vergelijkbaar.

Voor deze functie is het van belang dat je een eigen auto tot je beschikking hebt.

Over de opdrachtgever

Organisatie met verschillende locaties in Zuid-Holland gericht op hulp en begeleiding van (bijna) daklozen, waar zij naartoe kunnen voor dag- en nachtopvang, hulp en begeleiding .Jij komt te werken op de locatie met veel crisisopvang.

Een hecht team van collega's die oplossingsgericht denken, empathisch zijn maar ook goed grenzen aan kunnen geven. Hulp en kansen bieden aan mensen die al veel hebben meegemaakt in het leven.

Over Matchpartner

Matchpartner is ruim 20 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van specialistische zorgfuncties. We kennen onze opdrachtgevers goed en gaan samen met jou op zoek naar de match die past bij jou. Of je nu gespecialiseerd bent binnen de psychische zorg, ouderenzorg of een andere vorm van zorg: met ons brede netwerk en opgebouwde vakkennis helpen we jouw bij het vinden van je ideale baan. Bij ons sta jíj centraal. Met jouw vaste contactpersoon van Matchpartner kun je sparren wanneer jou dat uitkomt. We komen onze beloftes en afspraken na, geven je tijdig feedback en staan klaar voor je wanneer jij daar behoefte aan hebt. Zo werken we samen aan jouw loopbaan.

Arbeidsvoorwaarden Ambulant Begeleider Crisisopvang

Je komt in loondienst van onze opdrachtgever, zij bieden je diverse cursussen om de juiste begeleiding te kunnen geven. Het salaris bedraagt maximaal €3800, afhankelijk van je werkervaring en opleiding.

Deze organisatie investeert veel in medewerkers op kennisniveau en ontwikkeling.

Wat vinden je collega's?

Meer weten over deze vacature?

Kessie Strik

Zorg
(06) 4206 4107
Bel mij terug

Gerelateerde vacatures

Kun je de passende vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een email zodra er een vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie